uurwerken 2

Het horloge merk Festina staat voor degelijkheid en kwaliteit voor een betaalbare prijs. Of u nu op zoek bent naar een sportief horloge, een modieus horloge, een dames horloge, een heren horloge of een klassiek horloge voor speciale gelegenheden. U vindt het in onze uitgebreide Festina horloge collectie.


Het Spaanse Lotus maakt eigentijdse uurwerken geïnspireerd op de laatste horlogetrends. Stevige materialen aan een sterke prijs.

Het merk Rodania werd in 1930 opgericht in Zwitserland, collectie omvat uurwerken voor zowel dames als heren.  elegante stijl. Zij garanderen U de hoogste kwaliteitsstandaard, Met uw Rodania uurwerk zal U intens kunnen genieten van elke seconde van uw leven!

Open op maandag van 13.30 tot 18.30u

Van dinsdag t.e.m. vrijdag

telkens van 9 tot 12u en van 13.30 tot 18.30u

zaterdag van 9u tot 17.30u

Contact

Juwelen De Boeck

Dorpstraat 62

9260 Serskamp

09 369 06 46

juwelendeboeck@telenet.be

U kent Timberland vast en zeker van hun degelijk schoeisel met een op en top avontuurlijke uitstraling. Hetzelfde kan gezegd worden over de Timberland uurwerken. Ze zien er avontuurlijk uit en bewijzen hun degelijkheid keer op keer. Het zijn echte outdoor horloges, gemaakt voor sportieve mannen, die niet bang zijn van grote uitdagingen.. Het merendeel van de Timberland uurwerken zijn dan ook  5ATM of 10ATM waterdicht.