trouwringen nieuw

                 Juwelen

       De Boeck

home    Juwelen     Uurwerken     oud goud    Trouwringen    Atelier

DE ONTWERPER

Olivier Stevigny is een ontwerper en goudsmid in hart en nieren. De ontwerper wil een collectie creëeren die exclusief en uniek is in haar soort maar vooral ook draagbaar blijft.


DE COLLECTIE

De collectie Mathisse by Stevigny is kenmerkend door de aparte structuren en grillige vormen. Dit alles geeft een trendy en kunstzinnige indruk en heeft als doel soberheid te combineren met elegantie.

Elke persoon is uniek, en elke relatie tussen twee personen ook. Daarom bieden wij trouwringen aan die al even uniek zijn. d'euXX  is een collectie trouwringen die stuk voor stuk met de hand afgewerkt zijn. Dit resulteert in een uniek resultaat waarbij geen twee ringen helemaal hetzelfde zijn. De ringen van Deuxx kunnen ook probleemloos aangepast worden aan uw voorkeur. Dankzij de flexible werking van Deuxx kan u kiezen voor verschillende soorten afwerkingen en kleuren.

 

Bekijk de volledige collectie : http://www.deuxx.be

 

                                           

zilveren trouwringen  met briljant van Tresor vanaf €250,00 per paar


Auro Design is de collectie bij uitstek wat trouwringen betreft. Stuk voor stuk zijn het 18 karaats gouden ringen al dan niet afgewerkt met de mooiste diamanten.

 

Auro Design biedt een ruim aanbod aan trouwringen. Gaande van de klassieke fijnere trouwring tot een handgegoten ruwer model. In de collectie worden de verschillende goudkleuren zorgvuldig verwerkt. Kortom keuze genoeg voor diegenen die opzoek zijn naar een elegant symbool van eindeloze liefde.

 

Collectie

Onder het motto van less is more produceert Traditions de klassieke trouwring met een ongeziene perfectie en kwaliteit. Bovendien ontwerpt u de ring volledig zelf!

 

U kiest eerst en vooral een model. Er zijn 7 verschillende modellen. Vervolgens kiest u de breedte en dikte van de ring. Dan volgt de afwerking. U kan de ring thuis al ontwerpen, klik hier en stel hem zelf samen, zo krijgt u een idee van de prijs en krijgt u meteen de referentie waarmee u naar ons kan komen om hem te bestellen


collectie

Open op maandag van 13.30 tot 18.30u

Van dinsdag t.e.m. vrijdag

telkens van 9 tot 12u en van 13.30 tot 18.30u

zaterdag van 9u tot 17.30u

Contact

Juwelen De Boeck

Dorpstraat 62

9260 Serskamp

09 369 06 46

juwelendeboeck@telenet.be